2016-07-01 00:48:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma csak nyerhet

Napi horoszkóp július 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Örömteli nap áll ön előtt. A következő időszakban sikerül új vállalkozást beindítania, vagy valamilyen, nagy kihívást jelentő szellemi munkába kezdenie. Ez utóbbiban talán még szerencsésebb lehet, mert nagy erők támogatják benne.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az élet most olyan feladatot állít ön elé, amit majdnem lehetetlen megoldani. Mindenképpen kérjen segítséget! Nehézkes napra számíthat egyébként is, nem a tervei szerint alakulnak a dolgok. Este kapcsolódjon ki egy kicsit a barátai társaságában!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Járjon nyitott szemmel és szívvel! Még mindig nehéz az ön bizalmába férkőzni, mert az utóbbi idők csalódásai miatt kissé zárkózott lett. De van valaki, aki előtt nem kell titkolnia semmit sem… Vegye észre az illetőt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz szemben áll a Plútóval. Ez akár azt is jelentheti, hogy óriási szerencséje lesz a pénzügyekben, nagy nyereményhez jut, csak tegyen érte. Az üzleti életben is nagyon jól jövedelmező szerződéseket köthet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Remek formában van, könnyedén veszi a dolgokat, erősnek és legyőzhetetlennek érzi magát. Jó, hogy ez a kisugárzásán is meglátszik. Sokan keresik most az ön társaságát. A szerelem sem kerüli el, csak menjen társaságba!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most gyökeresen megváltozhat az élete, főleg szerelmi téren. Egy érdekes találkozásban lehet része, amely alaposan feldúlja a lelke nyugalmát. Ebből a szenvedélyes románcból még bármi lehet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Túlérzékeny hangulatban lehet, minden apróságon felhúzza az orrát. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz - néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra, ezt jó lenne elkerülni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon ön csak nyerhet, akár pénzt, akár mást - jöhet valaki vagy valami az életébe, ami gyökeresen megváltoztathatja a körülményeit! Ám fontos, hogy ön is nyitott legyen, és vegye észre a jeleket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. Vigyázzon, most túlságosan keményen fogalmazhat, és mélyebben megbántja a párját, mint ahogy akarta…

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Fontos feladatai maradtak mára, és könnyen pánikba eshet, ha valami másképpen történik, mint ahogyan azt eltervezte. Pedig jobb lenne, ha szabad folyást engedne az eseményeknek. A problémák ugyanis most maguktól elsimulnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kellemes nap vár önre. A párjával ma olyan problémákat is megbeszélhet, amelyeket máskor fel sem tudott vetni a veszekedés veszélye nélkül… Most maximálisan őszinte lehet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Szerencsés csillagzat alatt áll a mai napja! Most sok minden jobbra fordulhat az életében, bár eleinte talán nem is tulajdonít nagy jelentőséget a dolgoknak… Hasznos segítséget is kaphat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: